Contribuie la oprirea avortului!

Avortul a făcut mai multe victime decât toate războaiele la un loc. În fiecare an, 40 de milioane de persoane pier prin avort pe glob, adică aproape cât în cel de-Al Doilea Război Mondial. Numai în România, din 1990, au fost avortaţi de două ori mai mulţi oameni decât au murit în Holocaust. Eforturile pentru a obţine în lume o pace justă şi durabilă sunt sortite eşecului, câtă vreme cei mai neajutoraţi şi nevinovaţi membri ai speciei umane sunt măcelăriţi de propriile mame, cu sprijinul celor care au jurat ca „în primul rând, să nu facă rău” (Primum non nocere – principiu de bază al eticii medicale).

Acum, că ştii adevărul, e vremea să renunţi la indiferenţă şi complicitate. Iată cum poţi ajuta:

1. Spune cunoscuţilor tăi despre acest film

  • Trimite adresa www.strigatulmut.ro contactelor tale din e-mail, mesageria instant, postează-o pe saiturile de socializare.
  • Postează filmul (vezi aici) pe saitul sau blogul tău, să poată fi vizionat de prietenii tăi. Încurajează discuţii pe tema filmului.
  • Descarcă filmul de aici şi fă câte o copie pentru cei care nu petrec mult timp pe internet.
  • Publică pe blogul/saitul tău unul din banerele de mai jos, cu legătură spre www.strigatulmut.ro:

Strigatul mut (468×60)

Strigatul mut (100×100) 88x31 (88×31)

2. Aderă la una din organizaţiile pro-vita din România şi adu-ţi contribuţia la lupta pentru viaţă

Lista ONG-urilor pro-vita româneşti o găseşti aici. Alege organizaţia cea mai apropiată geografic de tine și înscrie-te în lupta pentru viață!

3. Fă o donație

Noi, la PRO VITA București desfășurăm servicii de consiliere în criza de sarcină (pentru femeile care intenționează să avorteze) precum și de terapie post-avort (www.rupetacerea.ro). Sprijină aceste activități printr-o donație. Clic aici pentru detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *